1 de gener del 2015

CURS D’INTRODUCCIÓ

Adreçat a persones que vulguin tenir un primer contacte amb la Cuina Natural i Sustentadora de Salut motivades pel desig d’aprendre a millorar la seva alimentació a través d’una mirada holística de la nutrició. Per persones obertes a comprendre la salut en relació a l’entorn, allò que ingerim i el correcte desenvolupament dels processos biològics del cos.
El curs consta de sis hores, tres de teoria i tres de pràctica. Tots els participants preparen un menú equilibrat amb cereals, verdures, algues i proteïna vegetal, al matí. A la tarda es fa la part teòrica. A més, una hora per dinar els plats que haurem preparat entre tots els participants. 
Pot ser en diferents formats que anirem proposant segons requeriments dels participants. Normalment serà en cap de setmana (dissabte o diumenge).
Contingut: 
1- El nostre cos, funcionament i necessitats.
2- Alimentació natural i alimentació d'avui en dia. Desmuntant alguns mites sobre l'alimentació.
3- Idees, conceptes, màrqueting i actituds tolerants. Com despertar la saviesa del cos.
4- Aliments sustentadors de salut. La energia viva dels aliments.
5- Com preparar un menú equilibrat.
Els plats s’adequaran a l’estació de l’any que se celebri el taller.