Quan proposem preparar un menú equilibrat, aquest inclourà la preparació de cereal, proteïna vegetal, algues i verdura amb les textures i sabors adequats per l’energia de cada estació de l’any. Aquests àpats són preparats entre tots els participants.
Podreu endur-vos un tast del que hem preparat per compartir amb els de casa.
Aquests són alguns dels tallers pràctics que oferim:
- Menú equilibrat de tardor. Reforça’t i relaxa’t.
- Menú equilibrat d’hivern. Escalfa’t i nodreix-te.
- Menú equilibrat de primavera. Depura’t.
- Menú equilibrat d’estiu. Hidratar i mineralitzar. Simplifica i Refresca’t.
- Ossos forts i sistema nerviós. Aprenem a cuinar les algues.
- Com aconseguir dolçor en els nostres àpats. Postres i berenars sense sucre.
- Donem vida als nostres plats: Amaniments saborosos i excitants!
- Què posem a l’entrepà: Preparació de patés vegetals.
- Com convèncer als petits de casa: Plats equilibrats per als més menuts. Hamburgueses i mandonguilles vegetals.
- Cereals integrals.
- Proteïna vegetal.
- Preparació de ferments, preparació de seitan…
- ABC de la Cuina Natural i Sustentadora de Salut.