1 de gener del 2015

TALLERS MONOGRÀFICS PRÀCTICS

Són tallers pràctics de tres hores on podem tenir un primer contacte amb la Cuina Natural i Sustentadora de Salut o aprofundir en algun aspecte de la mateixa.

Quan proposem preparar un menú equilibrat, aquest inclourà la preparació de cereal, proteïna vegetal, algues i verdura amb les textures i sabors adequats per  l’energia de cada estació de l’any. Aquests àpats són preparats entre tots els participants.

Podreu endur-vos un tast del que hem preparat per compartir amb els de casa.

Aquests són alguns dels tallers pràctics que oferim:


  • Menú equilibrat de tardor. Reforça’t i relaxa’t.
  • Menú equilibrat d’hivern. Escalfa’t i nodreix-te.
  • Menú equilibrat de primavera. Depura’t.
  • Menú equilibrat d’estiu. Hidratar i mineralitzar. Simplifica i Refresca’t.
  • Ossos forts i sistema nerviós. Aprenem a cuinar les algues.
  • Com aconseguir dolçor en els nostres àpats. Postres i berenars sense sucre.
  • Donem vida als nostres plats: Amaniments saborosos i excitants!
  • Què posem a l’entrepà: Preparació de patés vegetals.
  • Com convèncer als petits de casa: Plats equilibrats per als més menuts. Hamburgueses i mandonguilles vegetals.
  • Cereals integrals.
  • Proteïna vegetal.
  • Preparació de ferments, preparació de seitan…
  • ABC de la Cuina Natural i Sustentadora de Salut.