31 d’agost del 2014

Teràpia individual en grup


El grup compleix una funció de contenció i aporta la mirada de l'altre. Vivim integrats en grups familiars, professionals i d'amistat i per tant som veïns, companys, amics, familiars... La teràpia individual en grup acompleix la doble funció d'atendre les necessitats terapèutiques personals i aportar l'entorn quotidià que acompanya l'individu.

Abordem conflictes de soledat, relació, dols, depressió i ansietat en un marc proper al real. És una bona opció per millorar les relacions interpersonals i per persones que vulguin aprendre de i amb els altres.

 Com funciona?


El terapeuta atén la petició d'un participant individualment en unes condicions determinades de responsabilitat i transparència. El grup ressona i aprèn de la situació i també irradia i comparteix l'experiència viscuda.

Les sessions seran a Gestalt Eixample; a Plaça Universitat 4, 3º 1ª en sessions quinzenals, dilluns, a les 19,30. La durada serà entre una hora i mitja i dues hores segons el nombre de participants (mínim 4, màxim 8). El preu és de 50€ mensuals.