Aquesta
tardor, encetarem una nova formació en Cuina Natural i Saludable a
l'Alzina de Collbató. En aquesta edició, incorporarem nocions de
dietoteràpia.
Aquesta
formació, que té una durada de tot un curs acadèmic, és una
oportunitat per aprendre i integrar coneixements més enllà de la
teoria. Els canvis físics que sovint experimentem en els transcurs
de tot un any quan comencem a modificar la nostra alimentació ajuden
en gran manera a la integració dels coneixements teòrics.
El
fet de sentir-se acompanyat per persones que es troben en un procés
similar, cadascú respectant el seu ritme, te l'avantatge de copsar
els canvis en els altres i que els companys ens serveixen de mirall
del nostre propi canvi.
Com
a guia d'aquest viatge que he acompanyat ja un munt de vegades, se
que el que aporto va molt més enllà de fer propostes i suggerir
nous coneixements. La tasca que més m'agrada és la de crear un
espai on es pugui donar l'experiència de cuinar, d'escoltar el
nostre cos i d'aprendre a interpretar els senyals que ens retorna.
En
un marc de no judici i de respecte, els participants aprenen a
respondre amb saviesa a les demandes del cos, també les
nutricionals. I això sí que sana.
Animeu-vos!
Veniu amb el davantal, un ganivet per tallar verdures i ben oberts
per descobrir i divertir-nos...