3 de setembre del 2015

A l'octubre, nova formació de Cuina Natural i Saludable a Collbató.

Aquesta tardor, encetarem una nova formació en Cuina Natural i Saludable a l'Alzina de Collbató. En aquesta edició, incorporarem nocions de dietoteràpia.

Aquesta formació, que té una durada de tot un curs acadèmic, és una oportunitat per aprendre i integrar coneixements més enllà de la teoria. Els canvis físics que sovint experimentem en els transcurs de tot un any quan comencem a modificar la nostra alimentació ajuden en gran manera a la integració dels coneixements teòrics.

El fet de sentir-se acompanyat per persones que es troben en un procés similar, cadascú respectant el seu ritme, te l'avantatge de copsar els canvis en els altres i que els companys ens serveixen de mirall del nostre propi canvi.

Com a guia d'aquest viatge que he acompanyat ja un munt de vegades, se que el que aporto va molt més enllà de fer propostes i suggerir nous coneixements. La tasca que més m'agrada és la de crear un espai on es pugui donar l'experiència de cuinar, d'escoltar el nostre cos i d'aprendre a interpretar els senyals que ens retorna.

En un marc de no judici i de respecte, els participants aprenen a respondre amb saviesa a les demandes del cos, també les nutricionals. I això sí que sana.

Animeu-vos! Veniu amb el davantal, un ganivet per tallar verdures i ben oberts per descobrir i divertir-nos...